ICON DESIGN

Kreatív tervezés és nyomdai kivitelezés

Megbízóként ossza meg velünk céljait, elképzeléseit, mi pedig szakértelmünket és kreativitásunkat hozzáadva vizualizáljuk ötleteit, hogy márkáját, termékeit, szolgáltatásait a legjobb csomagolásban kommunikálhassa vásárlói felé. Legyen szó hírlevél szövegezésről, szóróanyaggyártásról, logó- vagy komplett arculattervezésről, a kreativitás és a jól összerakott koncepció elengedhetetlen elemei nálunk a kreatív tervezési folyamatnak.

■ Arculat és logótervezés
■ Reklámanyagok (katalógusok, szóróanyagok, névjegyek, stb) tervezése és kivitelezése
■ Reklám szövegírás
■ Weboldal tervezés és karbantartás

Csomagolástervezés

Legyen bármilyen jól felépített kommunikációnk a termékeinkkel, márkáinkkal kapcsolatban, a végső vásárlói döntésben kulcsfontosságú lesz a termék csomagolása, külső megjelenése. Nagyon fontos, hogy mit üzen maga a csomagolás, összhangban van-e azzal, amilyen a termékünk és azon túl, hogy esztétikus, még praktikus-e is a vásárló számára. Mi ezzel a komplex látásmóddal és mindig megújuló kreatív ötletekkel támogatjuk termékét, hogy az legjobb formáját hozhassa a polcokon.

Instore promóciók, POS eszközök

Ha kommunikációnkkal elértük a potenciális vásárlót és termékünket a legmegfelelőbb csomagolásba bújtattuk, akkor nincs más hátra, mint, hogy a vásárlás helyszínén egy utolsó üzenetet súgjunk vásárlóink fülébe, amivel meggyőzhetjük, a mi termékünknél nincs jobb választás. Mindehhez üzlettéri promóciós lehetőségek széles tárháza áll rendelkezésünkre hostess promócióktól kezdve, nyereményjátékokon át, kreatív üzlettéri installációkig. Ezek az aktivitások az egyik legeredményesebb és legköltséghatékonyabb módjai a lehetséges vásárlók garantált elérésére, a visszatérő vásárlók fogyasztásának növelésére és termékismertség növelésére.

Termékfotózás

Egy professzionális fotó vásárlóra gyakorolt meggyőző ereje óriási, legyen szó szóróanyagról, termékkatalógusról, print, outdoor hirdetésről vagy akár webshop anyagról. Minden termék egyedi így más – más stílust, szakértelmet kíván meg annak befotózása is.

• Termékfotózások
• Food fotózás
• Food styling szolgáltatás
• Rendezvényfotózás
• Reklámfotózás, katalógusfotózás

Élelmiszermarketing

A marketing egy speciális szelete az élelmiszermarketing, ami külön szakértelmet, tapasztalatot és látásmódot igényel, ezért is kapott külön figyelmet honlapunkon. Cégünk számos élelmiszeripari referenciát tudhat magáénak a hazai piacról, amit külön szívügyünkként kezelünk, mert valljuk, hogy a magas minőségű és biztonságos élelmiszerek fogyasztása kulcsfontosságú mindenki számára.